045-5740176

Bel ons voor al uw vragen of maak nu een online afspraak!

Vacature Paraveterinair Dierenkliniek Leuven

0 Comments

Vacature paraveterinair circa 30 uur.

Wij zoeken een vrolijke paraveterinair om ons team te versterken. Je komt terecht in een kliniek voor gezelschapsdieren met twee dierenartsen en twee andere paraveterinairen. Het betreft een baan van 30 uur, maar over de verdeling en het aantal uren kan overlegd worden. Ervaring is mooi, maar ook zonder kun je zeker solliciteren. Belangrijk voor ons zijn inzet en motivatie. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden, bij gebleken geschiktheid.

Dierenkliniek Leuven is een eerste-lijn kliniek waar vooral honden, katten en konijnen behandeld worden. Wij nemen altijd ruim de tijd voor alle patiënten, waardoor deze zich beter op hun gemak voelen. Bij ons staat de patiënt centraal: deze moet zich prettig en comfortabel voelen. Een voorbeeld: operatiepatiënten worden altijd onder narcose gebracht in het bijzijn van de eigenaar.

Wij zien erg veel tandheelkundige patiënten, aangezien we ons hier meer op hebben toegelegd. Operaties en tandheelkundige behandelingen worden altijd door de dierenarts en een paraveterinair gedaan. Je werk zal dus zeer afwisselend zijn: balie werk, assisteren in de spreekkamer, laboratoriumwerk, operaties, telefoon beantwoorden. Het volgen van cursussen wordt sterk aangemoedigd.
De werktijden zijn op weekdagen van 9.00 – 18.00 uur. De diensten zijn goed geregeld, samen met acht andere klinieken, dus goed te overzien. De werksfeer is rustig en gemoedelijk.

Lijkt dit iets voor jou, of ken je iemand die graag als paraveterinair zou willen werken? We moedigen iedereen aan om te schrijven. De sollicitatiebrief met CV kan gestuurd worden naar balie@dierenkliniek-leuven.nl of bel even met de kliniek voor meer informatie op 045 – 574 01 76.

Oh ja, geen diploma als paraveterinair maar toch geïnteresseerd? Stuur dan toch maar die email met je CV!